Vibrate Festival | Vibrate Festival
vibrate!festival, muzică de cameră, muzică clasică, vibrate, festival, sinestezia, concert, artă, Brașov, Transilvania, Romania
23735
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23735,qode-social-login-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

vibrate!festival 2017 | EDIȚIA a III-a: „PULS”

9-18 iunie 2017

Cuvântul directorului

Dragi prieteni,

Iată-ne ajunși la cea de-a treia ediție vibrate!festival, un nou prilej de întâlniri unice. Sub titlul ”Puls”, anul acesta vă propunem zece zile de sărbătoare muzicală a vieții, mișcării și ritmului. Pasiune, talent și inovație vă promite ansamblul invitat, vibranta orchestră de cameră Sinfonia Cymru din Țara Galilor. Împreună cu membrii săi vă propunem inclusiv Vivaldi pe zgură, la Tenis Arena! La Centrul Multicultural îl vom sărbători pe unul dintre cei mai îndrăgiți compozitori contemporani din întreaga lume, Mark Anthony Turnage. Alături de noi oaspeți ca Teodora Gheorghiu și Sam Armstrong, ne reîntâlnim cu vechii prieteni ai festivalului Valeriy Sokolov, Pau Codina și Shiry Rashkovsky în ipostaze din cele mai diverse, de la concerte convenționale la colaborări crossover.

Vă așteptăm cu drag,

Vlad Maistorovici | director vibrate!festival

Artiștii ediției

Biletele se pot achiziționa online pe bilet.ro și de la Librăria Șt.O.Iosif

Intrarea liberă pentru elevi și persoane cu dizabilități.

”Ceea ce contează în artă este să vibrezi tu însuți și să-i faci și pe ceilalți să vibreze”

(George Enescu)

Ce spun alții despre noi

Consider că vibrate!festival este atât despre muzică cât și despre solidaritate, despre artă în forma ei clasică de expresie, cât și despre inovație.

(Președintele României, Dl. Klaus Werner Iohannis. Extras din mesajul oficial transmis organizatorilor și publicului la ediția din 2015)

Vlad s-a hotărât să îmbogățească viața culturală a României prin organizarea unui frumos festival aici. Sunt extrem de fericit să pot să petrec o săptămână aici, în Transilvania, orașul Brașov este un oraș superb și cred că este atât momentul cât și locul potrivit pentru un festival.

(Valeriy Sokolov | violonist)

Întotdeauna am visat să ajung în Transilvania – acum sunt aici pentru acest excelent vibrate!festival – o parte frumoasă de lume iar Brașovul este probabil cel mai pitoresc oraș în care am fost vreodată. vibrate! este categoric un festival de urmărit – există o adevărată magie în aer.

(Gabriel Prokofiev | compozitor și DJ)

Acustica foarte bună și concertele excelente ne-au transpus în lumi diferite, forțându-ne pentru câteva ore să trăim în prezent. Pentru că adevăratele concerte au acest dar – de a hipnotiza!

(Irina Vasilescu | Radio România Muzical)

Cele mai satisfăcătoare concerte din cadrul vibrate!festival au fost cele din spațiile specifice orașului, care au reușit să aducă împreună un sentiment de comunitate și excelență în muzică.

(Henrietta Foster | EUNIC Magazine, London)

Un festival de calitate care a reușit să lumineze orașul timp de o săptămână.

(Valentin Bărbat, susținător local | Tipografia Tea & Coffee House)

2016 | Ediția a II-a: „Air” | Scurt documentar

NOUTĂȚI