2020 vibrate!festival continuă

vibrate!festival continuă cu concerte la Sinagogă, Centrul Multicultural și Clubul Copiilor.

vibrate!festival continuă astăzi, 23 septembrie, la Sinagoga Beth Israel cu un concert de chitară și vioară.

După două concerte la Centrul Multicultural al Universității Transilvania cu Simfoniile a V-a și a I-a de Beethoven, vibrate!festival continuă cu un concert de vioară și chitară, la Sinagoga Beth Israel, de la ora 19:00. Costin Soare și Vlad Maistorovici propun Musica dell’amicizia cu un program atractiv cu piese de Falla, Schubert, Villa-Lobos, Maistorovici și Piazzolla.

Joi și vineri, vibrate!festival se reîntoarce la Centrul Multicultural, tot de la orele 19:00, cu alte două Simfonii de L. Van Beethoven, în transcripții camerale istorice, a III-a și a II-a.

Sâmbătă, ultimul concert brașovean vibrate!festival va avea loc la Clubul Copiilor, de la ora 17:00. Celebra Simfonie a VI-a Pastorala, precedată de Lockdown Symphony de Vlad Maistorovici vor fi ultimele piese cântate în această lună vibrate!.

Festivalul va continua în luna octombrie cu celelalte 4 simfonii beethoveniene la București și Turda, precum și cu alte evenimente marca vibrate (expoziții, conferințe, masterclass-uri).

Biletele vor fi disponibile la sălile de concert (cu excepția concertelor de la Centrul Multicultural Brașov, unde intrarea este liberă pe bază de rezervare), informațiile fiind disponibile pe site și pagina de facebook a festivalului.

vibrate!festival este organizat de Asociaţia Culturală Paul Constantinescu 2009, are ca co-organizatori Casa Rațiu și Rațiu Democracy Centre și este un proiect cultural co-finanţat de AFCN și de The Ratiu Family Charitable Foundation.