SUSȚINE-NE

Misiune:

vibrate!festival își dorește să demonstreze că muzica clasică este accesibilă unei audiențe extrem de vaste și de variate, fiind capabilă să inspire alte arte și să stimuleze creativitatea.

Pentru prieteni și admiratori:

Grație SUSȚINERII TALE, vom putea să continuăm și să îmbunătățim munca depusă, după edițiile de succes de până acum. Vom putea să aducem muzica în viețile și inimile cât mai multor oameni și să le oferim amintiri uimitoare pe care în mod sigur le vor aprecia.

 

DONAȚII PRIN PayPal

Simpatizant | 50 €

Numele tău va fi menționat într-o secțiune specială a site-ului nostru. Vei primi o invitație de o persoană la unul dintre concertele din cadrul vibrate!festival. Vei primi un tricou personalizat cu logo-ul vibrate!festival.

Suporter | 200 €

Numele tău va fi menționat într-o secțiune specială a site-ului nostru. Vei primi o invitație de două persoane la unul dintre concertele din cadrul vibrate!festival. Vei primi un tricou personalizat cu logo-ul vibrate!festival. Vei putea să rezervi bilete la vibrate!festival înainte de a fi puse în vânzare. Vei primi o invitație la petrecerea dedicată prietenilor și susținătorilor vibrate!festival.

Prieten | 500 €

Numele tău va fi menționat într-o secțiune specială a site-ului nostru. Vei primi o invitație de două persoane la unul dintre concertele din cadrul vibrate!festival. Vei putea să rezervi bilete la vibrate!festival înainte de a fi puse în vânzare. Vei primi o invitație de două persoane la petrecerea dedicată prietenilor și susținătorilor vibrate!festival. Vei avea șansa să fii martorul unei repetiții înaintea unuia dintre concertele din cadrul vibrate!festival, împreună cu cineva drag.

Protector | 1000+ €

VĂ RUGĂM SĂ FOLOSIȚI ACEASTĂ SECȚIUNE EXCLUSIV PENTRU DONAȚII MAI MARI DE 1000 EURO

Numele tău va fi menționat într-o secțiune specială a site-ului nostru ca sponsor al festivalului. Vei primi o invitație de două persoane la unul dintre concertele din cadrul vibrate!festival. Vei putea să rezervi bilete la vibrate!festival înainte de a fi puse în vânzare. Vei primi o invitație de două persoane la petrecerea dedicată prietenilor și susținătorilor vibrate!festival. Vei avea șansa să fii martorul unei repetiții înaintea unuia dintre concertele din cadrul vibrate!festival, împreună cu cineva drag.

PENTRU COMPANII

direcționează 3 la mie către vibrate!festival

Companii:

Dacă ești reprezentantul unei companii cu sediul în România, poți susține vibrate!festival printr-o SPONSORIZARE de până la 3 la mie din cifra de afaceri*.

Urmează acești pași simpli:

  1. Contactează-ne (numerele de telefon și adresele de email se găsesc în footer, în secțiunea Contactați echipa). Dacă ne trimiți un mesaj te vom contacta noi pentru a pune la punct toate detaliile și pentru a face totul mai ușor pentru tine.
  2. Sau poți semna un contract de sponsorizare (departamentul legal ar trebui să aibă unul specific companiei tale) și ni-l poți trimite pe email la admin@vibratefestival.ro. Astfel, compania ta poate redirecționa până la 20% din impozitul pe profit datorat către stat (fără să depășească 3 la mie din cifra de afaceri). Suma oferită ca sponsorizare va fi dedusă din impozitul pe profit datorat pe care compania ta îl va plăti în anul fiscal viitor (!).

Ilustrație | Anastasia Dumitrescu

RO57RZBR0000060018625986

(ron)

 RO19RZBR0000060018625991

(euro)

Conturi:

Conturile sunt deschise de către Asociația Culturală Paul Constantinescu 2009.

CIF 24732500

 Vă mulțumim și vă așteptăm la festival!

*Plafonul de 3 la mie din cifra de afaceri este dedicat companiilor care desfășoară activități pe teritoriul României și plătesc impozit pe profit în această țară.

Poți redirecționa până la 20% din impozitul pe profit care se varsă în bugetul de stat, către Asociația Culturală Paul Constantinescu 2009, organizatorul vibrate!festival. Suma nu poate depăși 3 la mie din cifra de afaceri, fiind dedusă din impozitul pe profit, pentru a nu afecta profitul net al companiei. Astfel, doar vei comunica autorităților fiscale cum vrei să fie cheltuite o parte din taxele pe care le plătești.